erdélyi
kertészeti portálErdélyi kertészeti cégkatalógus

Top Gardening Exotic Flowers Plants  Seeds
All Gardening Sites
Agráripari kiállítás Kolozsváron, több mint 250 résztvevővel
2012. május 14. hétfő
Share this!
ImageErdély legjelentősebb mezőgazdasági, élelmiszer-ipari és csomagolástechnikai vására zajlott május 2–6. között Kolozsváron. A nemzetközi agráripari kiállításon 10 ezer négyzetméteren 250-nél több külföldi és hazai vállalkozás mutatkozott be, és állította ki termékeit az Expo Transilvania kiállítócsarnokban.

Az idei, tizenharmadik alkalommal megszervezett rendezvényen hazai, osztrák, német, magyarországi, holland, olasz, bolgár, francia, dán és spanyol cégek állították ki növénytermesztési és állattenyésztési termékeiket, korszerű agrárgépeiket, felszereléseit, azok kiegészítő kellékeit. Ezúttal mezőgazdasági gépeket és feldolgozófelszereléseket állítottak ki a legnagyobb számban.

Az Agraria keretében immár második alkalommal tenyészállat-kiállítás is nyílt, melynek keretében több, különböző fajtájú szarvasmarhát és bivalyt, juhokat és szárnyasokat mutattak be.

Az Európai Bizottság Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Igazgatósága (DG Agri) ezúttal is jelen volt a kiállításon, ahol az érdeklődők többek között részletes tájékoztatást kaphatnak az Európai Unió által nyújtott mezőgazdasági támogatásokról. A kiállításon ugyanakkor idén is sor kerül a hagyományos termékek bemutatójára. Az Agraria elnevezésű kiállítás keretében a csarnok konferenciatermében naponta hazai és külföldi szakemberek, valamint az Unió mezőgazdasági bizottságának képviselői tartottak előadást a biogazdálkodásról, a vidékfejlesztés lehetőségeiről, az agroturizmusról, valamint a mezőgazdaság jövőjéről.

Gyergyai Csaba, www.kronika.ro
Hozzászólások (0)add
Szólj hozzá Te is!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

security image
Írd be a képen látható karaktereket


Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 
< Előző   Következő >