erdélyi
kertészeti portálErdélyi kertészeti cégkatalógus

Top Gardening Exotic Flowers Plants  Seeds
All Gardening Sites
Székelyföldi mezőgazdasági szakemberek lobbiznak Brüsszelben
2012. február 10. péntek
Share this!
A Hargita megyei önkormányzat két szakembere is részt vesz az Európai Régiók Közgyűlésének keretében működő mezőgazdasági és vidékfejlesztési munkacsoport tevékenységében, amely javaslatokat tesz az Európai Unió közös agrárpolitikájára.

Az Európai Bizottság 2011 októberében újratárgyalta az EU közös agrárpolitikáját, és tíz témában véleményt, javaslatokat várnak ennek a politikának az újratárgyalására (ilyen konzultációk esetében kikérik a tagországok, régiók, helyi önkormányzatok véleményét is). Az EU-s Közös Agrárpolitika kidolgozásában szerepet vállaló Európai Régiók Közgyűlése (AER) szeretne egységes álláspontú javaslatokat küldeni az illetékes fórumnak a Közös Agrárpolitika kialakítására.

A megyei tanács javaslatait a közgyűlés megalapozottnak találta, ezért felkérte a közintézményt, hogy vegyen részt az AER keretében működő mezőgazdasági és vidékfejlesztési munkacsoport tevékenységében. A megyei tanács a székelyföldi gazdák igényeinek érvényesítése érdekében két szakembert delegál a munkacsoportba: András Zoltánt, a megyei tanács fejlesztési igazgatóságának munkatársát, valamint Kassay Jánost, az Alcsík Kistérség Fejlesztési Társaság menedzserét.

www.kronika.ro
Hozzászólások (0)add
Szólj hozzá Te is!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

security image
Írd be a képen látható karaktereket


Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 
< Előző   Következő >