erdélyi
kertészeti portálErdélyi kertészeti cégkatalógus

Top Gardening Exotic Flowers Plants  Seeds
All Gardening Sites
Válogatás dániai nyári munkára
2012. január 17. kedd
Share this!
ImageAz Országos Munkaerő-foglalkoztató Ügynökség február 15-én munkaerővásárt szervez a dániai mezőgazdasági szektor számára (földieper, málna, borsó és egyéb zöldségfélék és gyümölcsök szedésére), tavasztól nyár végéig, többhetes intervallumokra.

A rendezvényen részt vesznek dán munkaadók és EURES-tanácsadók is, akik személyesen fognak beszélgetni a jelentkezőkkel. 75 betöltendő állásról van szó.

Jelentkezési feltételek: minimum 18 éves életkor, középfokú angol nyelvtudás, nehéz fizikai munkára is képes erőnlét, alkalmazkodás a munkaszerződésben feltüntetett munkaórák változtatásaihoz. A mezőgazdasági munkában szerzett gyakorlat előnynek számít.

Az érdeklődők legkésőbb február 6-ig továbbítsák angol nyelven írott életrajzukat (CV) a www.seasonalwork.dk honlapra, amely az idénymunkák hivatalos dán honlapja. A dán munkaadók és EURES tanácsadók a leadott életrajzok alapján válogatják ki azokat a személyeket, akiket meghívnak a február 15-i munkaerővásárra. A jelentkezők lakhelye szerinti megyei munkaerő-foglalkoztató ügynökségek EURES tanácsadói írásos értesítést küldenek mindazoknak, akik meghívást kapnak a végleges válogatásban való részvételre.

Balázs Katalin, www.nyugatijelen.com
Hozzászólások (0)add
Szólj hozzá Te is!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

security image
Írd be a képen látható karaktereket


Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 
< Előző   Következő >