erdélyi
kertészeti portálErdélyi kertészeti cégkatalógus

Top Gardening Exotic Flowers Plants  Seeds
All Gardening Sites
A tavasz legnagyobb kertészeti rendezvénye: Dísznövény 2010 Szakkiállítás és Vásár
2010. április 25. vasárnap
Share this!
ImageA Budapesti Corvinus Egyetem Budai Campusán idén 23. alkalommal kerül megrendezésre 2010. április 23-25. között a Dísznövény 2010 Szakkiállítás és Vásár. A péntektől vasárnapig tartó, a budapesti tavasz legnagyobb kertészeti szakkiállítása és vására önálló turisztikai vonzerővel bíró rendezvény, mely nem csak a budapesti közönség körében kedvelt szabadidős program, hanem egyre több látogatónk érkezik az agglomerációból és határon túli területekről is.

A Budai Arborétum virágzó, 7 hektáros természetvédelmi területén Magyarország teljes kertészeti- és dísznövény kínálata felvonul: faiskoláktól a kerttervezőkön át a virágárusokig, a kertészetektől a virágimportőrökön át a kerti kiegészítőkig minden megtalálható egy helyen a három nap alatt.
A szakkiállítás mindhárom napján délutánonként 14,00 órától szakmai program várja a látogatókat, melynek középpontjában idén az egynyári növények ültetése-ápolása áll. Ennek keretében a Rendezvénytéren (K épület előtti parkoló) egynyáriak fajta újdonság bemutatójára, mintakerti sétára, tanácsadásra és árusításra is sor kerül.
A szakkiállítás állandó programja: biotermékek és reform-élelmiszerek, szőlészeti-borászati bemutató, gyermek játszótér, mesterségek utcája, orchidea kiállítás, virágkötészet, szaktanácsadás, növénymegőrző, játszóház és gyermekrajz pályázat, valamint tombola várja a látogatókat. Tombola fődíja: 2 személyes bécsi utazás a Volánbusz Zrt. felajánlásaként.

Tegyen egy kellemes sétát Ön is a Budai Arborétum virágba borult parkjában április 4. hétvégéjén, élvezze a tavaszi természet frisseségét és kedvére válogasson a Dísznövény 2010 Szakkiállítás és Vásár növény- és újdonság kínálatából!

Belépőjegyek változatlanul tavalyi árakon! 1.000.-Ft (teljes árú)
Családoknak, diákoknak, nyugdíjasoknak kedvezményes belépőjegy ára 600.-Ft
Családi jegy (2 felnőtt max. 3 gyerek): 2.500.-Ft 6 éves korig ingyenes!
Idén a mobilitást elősegítendő, a Volánbusz Zrt-vel való együttműködés 50%-os menettérti buszjegy kedvezményt biztosít a Pest megyéből érkező vendégeink részére, továbbá valamennyi belépőjegy árából 10% kedvezményt biztosítunk a Volánbusz pénztárakban kapható ajándékkupon beváltása esetén!

A rendezvény fővédnöke:
Kunczené Fellegi Katalin,
az Európai Virágosítási és Tájépítészeti Társaság magyarországi képviselője
Virágos Magyarországért Verseny fővédnöke

Felkért védnökök:
Molnár Gyula,
Újbuda polgármestere
Dr. Manherz Károly,
az Oktatási és Kulturális Minisztérium felsőoktatási szakállamtitkára.

Szakmai partner:
Budapesti Virágpiac, ZöldKultúra Innováció Kiemelten Közhasznú Egyesület (b.a.), A-Plus Expo Kft.

A rendezvény térképe, a kiállítók listája a www.disznoveny2010.hu internetes oldalon megtalálható.

Image


Image


Image


Image


Image


Image


Hozzászólások (1)add
1116 Budapest Sáfrány utca 50
Írta: Lőcsei Lászlóné , június 02, 2010
Tisztelt ügyintéző !

Szeretnék bejelentéssel élni. A Sáfrány utca 50 társasház előtti részen hónapok óta áll a viz valahonnan a földből bugyog fel Szeretném ha meg vizsgálnák ezt a részt. Többször volt már fűnyirás és nem értem , hogy a dolgozok mért nem jelentették. Intézkedésüket előre is köszönöm.

Tisztelettel Lőcsei Lászlóné

Szólj hozzá Te is!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

security image
Írd be a képen látható karaktereket


Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 
< Előző   Következő >