erdélyi
kertészeti portálErdélyi kertészeti cégkatalógus

Top Gardening Exotic Flowers Plants  Seeds
All Gardening Sites
Teljes egészében rehabilitáljuk az öntözőrendszer-hálózatot!
2014. április 09. szerda
Share this!
ImageRomániának még 370 millió euróra van szüksége, hogy teljes egészében rehabilitálja az országos öntözőrendszer-hálózatot, ez az összeg szerepelni fog a 2014–2020-as Országos Vidékfejlesztési Programban – jelentette ki csütörtökön Daniel Constantin mezőgazdasági miniszter.

„Még 370 millió euróra van szükségünk, hogy teljes egészében rehabilitáljuk az országos öntözőrendszer hálózatot, ez az összeg szerepelni fog az új programban. Az ágazatban működő egyesületek fel vannak készülve, és üzenem nekik, hogy készítsék elő az iratokat. Azt szeretném, ha viszonylag rövid időn, 2-3 éven belül beruháznánk a másodlagos öntözőrendszerben” – közölte Constantin a Mediafax Talks about Agriculture konferencián.

A mezőgazdasági miniszter szerint a beruházások kizárnák az árfluktuációkat az élelmiszerek esetében.

„Ha sikerül megtennünk ezeket a dolgokat, meggyőződésem, hogy nem fogunk már annyira függeni az időjárástól, és jobban odafigyelünk a termékek mennyiségére és minőségére” – tette hozzá Constantin.

A Mezőgazdasági Minisztérium márciusban elküldte a 2014–2020-as Országos Vidékfejlesztési Program első variánsát az Európai Bizottság illetékes ügynökségeinek.

(Mediafax) / nyugatijelen.com
Hozzászólások (0)add
Szólj hozzá Te is!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

security image
Írd be a képen látható karaktereket


Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 
< Előző   Következő >