erdélyi
kertészeti portálErdélyi kertészeti cégkatalógus

Top Gardening Exotic Flowers Plants  Seeds
All Gardening Sites
Dániai állásajánlatok
2014. január 20. hétfő
Share this!
ImageAz Országos Munkaerő-foglalkoztató Ügynökség az Arad megyei ügynökségnek is elküldte a dániai állásajánlatokat, népszerűsítés céljából. A dániai munkaadó 35 mezőgazdasági munkahely (földiepergyűjtés) betöltésére keres jelentkezőket.

A munkaszerződés 6-7 hétre szól, hetente hat napi, 25-30 órai munka egy ökológiai farmon, a szabadban. A begyűjtés előreláthatóan június elején kezdődik és augusztus 15-én zárul. Jelentkezhetnek 18. életévüket betöltött, földiepergyűjtésben tapasztalattal rendelkező személyek (házastársakat is elfogadnak). Társalgási szintű angol nyelvtudás szükséges. A fizetés a begyűjtött földieper mennyiségének arányában történik (kilogrammonként számítva kb. egy eurónak megfelelő dán korona). A munkaadó szállást biztosít szobákban, főzési, tisztálkodási (zuhany) lehetőséggel, tévékészülék és mosógép használatával. A szállásért egy napra személyenként kb. 8 eurónak megfelelő dán koronát kell fizetni. Bővebb információk találhatók a www.duborgjordbaer.dkhonlapon.

A jelölteknek EUROPASS modellű életrajzot kell online elküldeni (fényképpel) az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címre. A CV modell letölthető a www.duborgjordbaer.dkhonlapról. Ugyanezen a honlapon található egy úgynevezett alkalmazási űrlap, amelyet szintén ki kell tölteniük.

Az előválogatást a munkaadó fogja elvégezni. A válogatást 2014. februárjában tartják Nagyváradon. A pontos dátumról idejében értesítik azokat a személyeket, akik az előválogatáson megfeleltek a követelményeknek.

Az állásajánlat 2014. január 31-ig van érvényben.

www.nyugatijelen.com
Hozzászólások (0)add
Szólj hozzá Te is!
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

security image
Írd be a képen látható karaktereket


Copyright 2007. All Rights Reserved.
busy
 
< Előző   Következő >