erdélyi
kertészeti portálErdélyi kertészeti cégkatalógus

Top Gardening Exotic Flowers Plants  Seeds
All Gardening Sites
Hírek
Jelentős bővülés előtt a növényvédőszer-piac Kelet-Közép-Európában
2007. augusztus 11. szombat
ImageEgymást ki is egészítheti a biotechnológia és a növényvédelem, a gazdálkodók pedig ne adják el földjeiket, adják inkább bérbe – mondja Klaus Welsch, a BASF agrártermékekért Európában, Afrikában és a Közel-Keleten felelős alelnöke.
Bővebben...
 
Hologramos az orosz görögdinnye
2007. augusztus 08. szerda
ImageHologramot ragasztanak minden egyes görögdinnyére a leghíresebb orosz dinnyetermesztő vidéken a hamisítás ellen.
Bővebben...
 
Guargumi vizsgálati eredmények a hét közepére várhatók
2007. augusztus 07. kedd
ImageMúlt hét szombaton két uniós akkreditált magyarországi laboratórium kezdte meg az Indiából importált guar-gumiszállítmányok vizsgálatát, nem szennyezett-e dioxinnal - jelentette be a tegnapi kormányszóvivői tájékoztatón Süth Miklós.
Bővebben...
 
Megegyezett a fagykár-enyhítésről az FVM a gazdákkal!
2007. augusztus 07. kedd
Megegyeztek a fagykár-enyhítés módjáról a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési minisztérium (FVM), illetve az érintett gazdák képviselői nyíregyházi tárgyalásukon hétfőn.
Bővebben...
 
Tegnap kezdődött a VIII. Debreceni Borkarnevál
2007. augusztus 03. péntek
ImageAugusztus első hétvégéjének állandó rendezvénye, amely zenés kísérőprogramjaival a kulturált borfogyasztás színvonalas népszerűsítője.A rendezvény programja.
Bővebben...
 
XV. Zalai Borcégér borfesztivál
2007. augusztus 01. szerda
ImageNyilvános borbírálattal, borkóstolóval, hangulatos programokkal egy héten át reggel hat órától éjfélig tart a borfesztivál Keszthelyen
Bővebben...
 
Tokaji Jazz Fesztivál a Pannon támogatásával
2007. július 25. szerda
ImageA Pannon a szeptember 29-30 között zajló Tokaji Jazz Fesztivál főtámogatója. A kétnapos kulturális rendezvényt első alkalommal rendezik meg az észak-magyarországi borvárosban a swing és a latin zene jegyében.
Bővebben...
 
Változóban bolygónk klímája
2007. július 22. vasárnap
Image Globális felmelegedés. A természet tőlünk független változása, amit meglovagol egy ipari lobbi, vagy magunk tesszük tönkre a jövőnket?
Bővebben...
 
Tovább drágul az élelmiszer
2007. július 22. vasárnap
ImageCsődök és drágulás – ezzel a két következménnyel jár, hogy az idén a szokásosnál jóval kevesebb kalászos gabona, valamint zöldség és gyümölcs termett az országban.
Bővebben...
 
Augusztustól megint drágul: kenyér, tej, hús...
2007. július 21. szombat
ImageA tavalyinál jóval drágább búza miatt a malmok augusztustól kilónként 15-17 forinttal emelnék a liszt árát, ami a fogyasztói árban 15-40 százalékos drágulást hozhat.
Bővebben...
 
Nyáron 4-5, tavasszal 3-3,5 fokkal melegebb lesz
2007. július 21. szombat
Image Már olvasható a Nemzeti Éghajlatváltozási Startégia (NÉS) munkaanyaga és a hozzá kapcsolódó háttértanulmányok a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium honlapján
Bővebben...
 
Rekordon a búza ára
2007. július 21. szombat
ImageAz irányadó - jelenleg novemberi - határidőre rekordra drágult a búza pénteken a párizsi gabonatőzsdén: tonnánként 3,50 euróval 192,50 euróra.
Bővebben...
 
Jön a génkezelt krumpli
2007. július 20. péntek
ImageHónapokon belül áldását adhatja az Európai Bizottság egy génmódosított (gm) burgonyafajta kereskedelmi termesztésére.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 Következő > Utolsó >>

Találatok 52 - 68 / 79